Workshop: de kracht van de ademhaling

Hoe kunnen
wij helpen

Wij leren medewerkers tijdens deze workshop alles over de kracht van effectief ademhalen. Effectief ademhalen brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Een juiste ademhaling zorgt  o.a. voor  een vergroot bewustzijn en minder stress, maar het levert daarnaast ook letterlijk meer energie op. Onze trainingen zijn praktisch, geven de medewerkers de benodigde handvaten en zijn daarnaast niet zweverig maar met beide benen op de grond. Geschikt voor iedereen.

WORKSHOP: De kracht van effectief ademhalen

Effectief ademhalen brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Een juiste ademhaling zorgt  o.a. voor  een vergroot bewustzijn en minder stress, maar het levert daarnaast ook letterlijk meer energie op. Onze trainingen zijn praktisch, geven de medewerkers de benodigde handvaten en zijn daarnaast niet zweverig maar met beide benen op de grond. Geschikt voor iedereen.

Wat levert het op?

– Medewerkers krijgen een positieve boost. We helpen ze om bewust mentaal fit te zijn.
– Meer zuurstof = meer energie
– Reduceren van werkstress


Programma

De workshop ‘de kracht van effectief ademhalen’ duurt, afhankelijk van aantal deelnemers en van waar de nadruk op komt te liggen, tussen de 1 en 1,5 uur.

Kosten workshop en meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten die aan deze workshop zijn verbonden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
 

Workshop: Omgaan met stress- en burn out preventie

L