fbpx

  5 star review  Heb een 5 weekse cursus mindful run gehad. Heb 5 leerzame avonden gehad met een mooi groepje. Veel tips gekregen en een pas op de plaats weten te maken. Voor mij op het juiste moment ingestapt in de"reis" die Hans met ons heeft gemaakt. Nu zelf aan de slag met de opgedane informatie. Bedankt Hans hopelijk komt er snel een 2.0, dan ben ik er zeker weer bij. Een aanrader deze cursus. Ook Graziella bedankt voor de fijne gesprekken, die ook wat andere deuren(inzichten) voor mij opende.

  Angelique Heldens Avatar Angelique Heldens
  24 May 2018

  5 star review  Neusademhalingstechniek wat een uitkomst!! en dit samen met de yoga oefeningen. Fijne trainingen onder leiding van Hans, die ons naar de mooiste plekken van Venlo stuurt. Hans bedankt. Twan

  Twan Smits Avatar Twan Smits
  30 April 2018

  5 star review  Het was een bijzondere ervaring om hardlopen te combineren met mindfulness. Veel rust , niks moest, genoten van de omgeving, leren loslaten, op een andere manier leren ademhalen, vertrouwen in de ander! Kortom fantastisch! Bedankt Hans!

  Ria Hoex Avatar Ria Hoex
  3 February 2018

  5 star review  Ontspannende, verbindende en inspirerende manier van hardlopen. Voelen, luisteren, ruiken, proeven.....alle zintuigen worden geprikkeld en alles onder de bezielende leiding van Hans. Een echte aanrader!

  Joke Baltjes Avatar Joke Baltjes
  3 February 2018

  5 star review  Mooie ervaringen opgedaan. Ademen, voelen, ruiken, vertrouwen, loslaten en genieten. Bedankt!

  Astrid Gielen Avatar Astrid Gielen
  21 July 2018

  5 star review  Als je mij een half jaar geleden verteld had, dat ik mee zou doen aan de venloop, 10 KM met afgeplakte mond, dan zou ik vragen of je je wel helemaal lekker zou voelen?! Een half jaar geleden zat ik namelijk thuis vanwege een burn out.. Paniek en angstaanvallen hoorde toen bij mijn dagelijkse leven. Drukke plekken kwam ik absoluut niet, als ik al überhaupt het huis uit kwam. Dus de mond afplakken? Geen denken aan! 5 weken geleden startte ik met de mindful run cursus van mijn vader en daar ben ik begonnen met de neusademhaling. Het was even wennen, maar merkte al snel verschil. Toen mijn vader toen vertelde dat hij die 10 km met afgeplakte mond ging rennen, dacht ik nog steeds, dat kan toch niet?! Toen hij mij vorige week woensdag vertelde waarom, wist ik het meteen, ik doe mee! Ik ben geen hardloper, ik had nog nooit 10 km gerend... Maar toch hebben wij vandaag 10 km gerend met afplakte mond voor het Ronald mc donald kinderfonds! Ik heb ongetraind, 10 km gerend met afgeplakte mond in een tijd van 1.07.26... super trots om dit samen met mijn vader te kunnen doen! Wat een reacties van mensen onderweg, net zoals de vele donaties; hartverwarmend �

  Francis Bierstekers Avatar Francis Bierstekers
  25 March 2018
Open chat
1
Hallo! Stel ons gerust een vraag.
Powered by