“Als we de toekomst willen verbeteren moeten we het heden in beweging brengen.”

Zie jij nog de bomen door het bos met alle coaching die aangeboden wordt?

2movemindful blog:

๐—ญ๐—ถ๐—ฒ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ผ๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜? ๐Ÿคจ

Wellicht helpen onderstaande tips:

Wat belangrijk is dat jij de coaching kiest die bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Allereerst is het fijn als er een klik is met de coach. Het blijft mensenwerk. Een intakegesprek of introductiesessie maakt al snel duidelijk of deze klik er is.

Daarna kun je aan de slag met jouw hulpvraag; 
Kan de coach jou helpen? Heeft hij of zij voldoende ervaring op dit gebied?
Vraag gerust naar referenties.

Bij de coach sta jij en jouw hulpvraag centraal. Kan de coach jou niet helpen, zal hij of zij jou graag doorverwijzen naar een collega.

Kun je wel bij deze coach aan de slag? Mooi, er zal dan een plan van aanpak gemaakt worden. Waar sta jij nu? Waar loop jij tegenaan? Waar wil je naartoe? 

Een duidelijk helder maatwerkplan. Maatwerk omdat iedereen anders is.

Buiten of binnen?
Het is duidelijk dat wij voorstander zijn van buiten. Bewegen in de natuur schept ruimte en inzicht. Maar ook hier geldt vooral dat jij het beste โ€œvoeltโ€ wat bij jou past.

Welke vorm van bewegen? 
Bewegen kan op vele manieren; wandelen, hardlopen, fietsen enz. Kies wat jij lekker vindt om te doen. Zo ben je naast geestelijk ook lichamelijk in beweging.

Vorderingen
Elk contactmoment zal er gereflecteerd worden om te zien of er vooruitgang geboekt word. Zo kun je zelf goed zien of de coaching effect heeft. 

Altijd resultaat?
Het zou te mooi om waar te zijn dat elke coach altijd 100% resultaat zou halen. Het is en blijft mensenwerk. Soms zijn zaken zo complex dat ze niet of niet direct op te lossen zijn. Hou vertrouwen in jezelf en ga dan samen met de coach op zoek naar de juiste hulp. 

Heb jij vragen na aanleiding van bovenstaande of heb jij een hulpvraag waar je mee zit? Bespreek deze met ons, wellicht kunnen wij jou verder helpen.

Deel dit inspiratie verhaal via:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
E-mail
Print

Hulp nodig?

Ik ben hier om jou te helpen!

Iets niet duidelijk?
Voel je vrij om contact op te nemen, ik beantwoord graag jouw vragen!