EVEN VOORSTELLEN

Aangenaam; mijn naam is Graziella Bomboi

Als wandelcoach, met mijn eigen levenservaring, mijn intuïtie, inlevingsvermogen en coachingsvaardigheden vanuit het bedrijfsleven breng ik graag mensen letterlijk en figuurlijk in beweging.

Vaak zag ik mensen worstelen met veranderingen, vasthouden aan oude vastgeroeste denkpatronen, maar ook kampen met balans tussen werk en privé. Als moeder, partner en leidinggevende zat ik ook een tijd vast in een cirkel van emotie en piekeren. Ik had geen ruimte meer om mij op andere (belangrijkere) zaken te concentreren.
 
Ik wil graag iedereen laten ervaren dat het ook anders kan. Met name door in beweging te komen. Wandelen in de natuur brengt je tot rust. 
Als we meer rust in ons hoofd hebben, kunnen we een situatie beter overzien. Beter omgaan met (werk)druk en veranderingen. We leren hoe we de juiste keuzes kunnen maken en onze eigen grenzen stellen. We voelen ons daardoor sterker en hebben meer zelfvertrouwen.
 
Dit heeft mij al zoveel gebracht en ik heb ontzettend veel van geleerd. Vooral over mezelf. De technieken die wij toepassen zoals ademhaling zijn echt een meerwaarde op momenten dat het je allemaal even teveel wordt.  
 
Graag ga ik met jou op pad om voor jou te ontdekken wat jij echt wil, waar jij behoefte aan hebt en hoe ik jou verder kan helpen.

Graziella Bomboi
Wandelcoach/Mindful Walk

Hallo, ik ben Hans Bierstekers,

Vanuit mijn achtergrond als atletiektrainer en Trailrunner heb ik altijd een fascinatie gehad voor de combinatie van bewegen en het mentale gedeelte hiervan. Ik vind het zeer interessant hoe ons brein in elkaar zit. 

Ook in het dagelijkse leven als voormalig accountmanager was ik onderhevig aan stress, targets en wensen van klanten waaraan ik moest voldoen. Hoe ga je om met stress? Hoe ga jij om met je gedachten? Hoe hou je balans?

Wanneer is of wordt het jou teveel?
Voor mijzelf heb ik daar een mooie weg in gevonden middels de vele cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd. Gevolg is dat ik veel rustiger ben, minder stress ervaar en (nog 🙂 positiever in het leven sta.

Van deze ervaring heb ik inmiddels mijn beroep gemaakt en help graag andere mensen op weg om leren omgaan met stress en te voorkomen dat ze over hun eigen grenzen gaan. 

Een prachtig beroep en ik deel graag mijn passie voor de natuur, bewegen en een gezonde Mindset met jou.

Neem gerust contact met mij op voor meer info. 

Hans Bierstekers
Mindful Run/Trailrunning