Over mij

“Echt iets voor een ander kunnen
betekenen; dat is mijn drijfveer.”

Over mij

“Echt iets voor een ander kunnen
betekenen; dat is mijn drijfveer.”

Over mij

Ik moet even terug naar 2017. Toen kwam ik voor het eerst in contact met het concept Mindful Run en ik was meteen verkocht. Ik leerde hoe hardlopen en regelmatig stilstaan je kon helpen terug te gaan naar jezelf en zorgen voor rust in je hoofd en in je lijf. Even een stap terug te zetten om er 2 vooruit te kunnen doen.

Ik maakte mij de methode eigen en ging ermee aan de slag. Het was fantastisch om te zien wat dit mensen bracht.  “Dit is toch het mooiste wat er is dacht ik dan bij mezelf”.

In de jaren erna mocht ik vele workshops en cursussen verzorgen voor particulieren, bedrijven en ondernemers. Zelfs voor grote namen als Hero en Vgz.
Middels studies en opleidingen ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de combinatie bewegen en wat dit met het brein doet  Fascinerend hoe dat allemaal werkt kan ik je zeggen.

Ik deed dit allemaal naast mijn reguliere baan en besloot in 2019 de stoute schoenen aan te trekken en van mijn grootste passie mijn werk te maken.

Om mij heen zag ik veel ondernemers worstelen met hun werk-privé balans, te weinig beweging en een hoofd dat 24/7 aan stond. Naast hardlopen kon men nu ook kiezen om met mij te gaan wandelen. 

Belangrijkste voor hun is dat ze in beweging komen om verandering teweeg te brengen  Rust in het hoofd en in het lijf. Leren ontspannen door matig intensieve inspanning. Zo worden ze fitter, sterker, energieker, zijn ze stressbestendiger en presteren ze beter. Daar profiteert zowel hun onderneming alsook hun privé-leven van!

Wil jij je mentaal en fysiek fitter en energieker voelen? 

Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Partners