2movemindful blog:

Mijn energie vloeide langzaam weg

Mijn energie vloeide langzaam weg..

 
Ik had een fantastische baan, was gedreven en deed mijn werk vol passie. Door veranderingen in mijn werk was er geen uitdaging meer voor mij. Ik verloor mijn energie en bevlogenheid. Jammer, maar wel de realiteit. Mijn gevoel zei dat ik er in ieder geval over moest praten.
 
Na gesprekken met mijn leidinggevende kwamen we tot de conclusie dat er op korte termijn geen andere uitdagingen binnen het bedrijf zouden komen.
 
Tja, wat doe je dan? Ga je door met de wetenschap dat je niet gelukkig bent of ga je uitkijken naar iets anders?
 
Dat laatste deed ik. Nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuwe energie. Echter bleek al redelijk snel dat dit geen match was. Ik was op zoek naar mijzelf en deze functie paste totaal niet bij mij.
 
En nu?
 
In die periode ben ik goed gaan nadenken over mijn toekomst. Wat geeft mij energie, wat doe jij het liefste?
 
Mijn passie ligt bij hardlopen, trailrunnen en bij het inspireren, motiveren en begeleiden van mensen. Door mijn eigen levenservaring te laten inzien dat het anders kan. Ondersteund door ademhalingstechnieken en Mindfulness breng ik ze weer terug naar de basis. Terug naar hun gevoel. Van daaruit leer ik ze keuzes te maken vanuit hun hart.
 
En nu terugkijkend op de keuze die ik heb gemaakt kan ik alleen maar zeggen dat het goed voelt. Ik ben er nog lang niet, maar heb mijn energie en bevlogenheid weer terug en zie mijn toekomst als Mindful beweegcoach met vertrouwen tegemoet.

Benieuwd naar ons aanbod voor bedrijven?

Ervaringen van onze klanten