Tijdelijke actie;
introductie sessie t.w.v. €50,- ipv €150,-

Je bent moe, hebt vage klachten, slaapt slecht

en piekert voortdurend over ditjes en datjes zonder tot actie te komen. Je wil niet klagen en gaat maar door. Je hebt tenslotte zelf voor die baan (of relatie of situatie )gekozen…..Maar dan gebeurt het (weer); je kunt niet meer goed nadenken, voelt je gespannen, je laat steken vallen en de omgeving gaat erop reageren…. Dit gebeurde bij Mark.

Mark heeft 2 banen en de zoveelste burn-out. Ik tref Mark op mijn 5-weekse cursus Mindful Walk. Samen met zijn vrouw heeft hij zich opgegeven, omdat het toch fijner is als hij niet alleen hoeft te komen.

Mark ziet er gespannen uit. Zijn hele lichaam straalt dat ook uit. Hij maakt kleine stappen naar ontspanning en vind het fijn met de andere cursisten. Hij verteld me dat het voor hem de zoveelste uitval is op zijn werk en inmiddels heeft hij ondersteuning van het GGZ.

Op mijn vraag of hij weet waaraan dat ligt zegt hij ‘ ik heb teveel werk op mijn bord liggen! Begrijp me niet verkeerd, ik doe mijn werk heel graag en vind dat ik er ook moet zijn. Ik weet niet goed waar mijn grens ligt en iedereen gooit maar alles op mijn bord.”

Mark is een rustige man. Op latere leeftijd hebben ze ontdekt dat hij kenmerken van autisme heeft. Bij hem uit zich dat op gebied van sociaal invoelen. Grenzen aangeven is voor Mark heel moeilijk en hij vindt ook dat anderen duidelijker moeten zijn naar hem. Hij is heel erg gefocust om voor iedereen alles in goede banen te leiden en heeft privé weinig tijd over. Hij is heel goed in luisteren en zonder oordeel advies geven is ook zijn specialiteit, maar voor zichzelf best lastig. Niemand weet precies hoe het met hem gaat.

Ik vroeg; wat heb je nodig?

Rust en overzicht ; iemand waarmee ik kan praten.

We spraken af voor een aantal individuele wandelsessies.

Inmiddels is Mark weer volledig aan het werk en voelt zich beter in zijn vel.

“ De wandelsessies hebben mij rust ,overzicht en vooral zelfvertrouwen gegeven. Daarbij is de persoonlijke een op een aanpak heel goed, je kunt jezelf zijn en mag fouten maken Het voelt fijn als er iemand luistert zonder te oordelen. Hierdoor ben ik weer op de goede weg gekomen om te herstellen. Nogmaals mijn dank hiervoor ”

Pieker je veel? Loop je vast en denk je, hoe moet ik  nu verder?Ervaar jij veel stress en daardoor lichamelijke klachten?

Als Mindful Beweegcoaches ; Hardloopcoach en Wandelcoach helpen wij graag mensen zoals Mark met compassie en een niet oordelende heldere blik.

Soms heb je iemand nodig die naar jouw verhaal luistert, niet oordeelt, maar door levenservaring en de juiste tools jou verder kan helpen.

Ooit zaten wijzelf in een vergelijkbare situatie.

Graziella heeft een burn-out gehad en nogmaals op het randje van een burn-out gestaan.  Dat heeft haar doen beseffen dat het ook anders moet kunnen en kwam uit bij Mindful Walk. Door middel van mindfulness, bewegen en ademhalingstechnieken heeft zij haar balans gevonden.Als Wandelcoach luistert zij zonder te oordelen, heeft een inlevend vermogen , ziet snel verbanden in het denkpatroon en laat je graag nadenken over hoe het ook anders kan in het leven.

Hans had een prima baan , maar vond zijn passie er niet meer in en is op zoek gegaan naar een andere uitdaging. Die had hij gevonden ; echter totaal de plank misgeslagen. Hij liep tegen een ernstige bore-out aan. Hij vindt zijn balans in het hardlopen en andere mensen inspireren. Als Hardloopcoach is hij inspirerend en motiverend, staat positief in het leven en helpt jouw meer inzicht te krijgen in jouw mentale bewustzijn.

In het dagelijks leven vormen wij een samengesteld gezin. Ons eigen verhaal heeft ons geïnspireerd om onze krachten te bundelen om jou te helpen met jouw eigen verhaal. Met al onze  levenservaring en methoden die wij inzetten hebben wij al vele mensen die vast liepen op verschillende levensgebieden mogen begeleiden.

 

Het doel van coachen en bewegen in de natuur is het leren omgaan met (werk)stress en het voorkomen van burn-out/bore-out. Zit jij tegen een burn-out of bore-out aan of sta je er al middenin? Wil je gewoon eens sparren over wat er in jou omgaat?

100% aandacht voor jou op onze werkplek in de natuur , omgeving Venlo*.

* Voor mensen die niet in de buurt wonen kunnen we een alternatieve plek afspreken.

Voeg je koptekst hier toe

Sluit Menu
× Hoe kunnen we je helpen?