fbpx

INDIVIDUELE MINDFUL- EN WANDELCOACHING VOOR MEDEWERKERS

Anders dan veel mensen denken is persoonlijke begeleiding niet alleen geschikt voor je privé situatie. Je neemt je privé situatie tenslotte iedere dag mee naar je werk. 2MoveMindful biedt daarom individuele wandelcoaching aan. We werken letterlijk stap voor stap aan fysiek, mentaal en emotioneel herstel.

De gesprekken vinden bij voorkeur plaats in de natuur. Wij geloven namelijk in de helende werking van de natuur en dat dit een positieve invloed heeft op het welzijn van de mens.

Individuele wandelcoaching: voor wie?
Voor iedereen. Individuele wandelcoaching kan op vele vlakken effectief zijn. Ik gebruik mijn jarenlange coachervaring vanuit het bedrijfsleven en de wandelcoach Mindful Run Methode om jou op weg te helpen met het behalen van onder andere de volgende doelen:

 1. Voorkomen of herstellen van een burn-out of bore-out
 2. Je wilt leren omgaan met stress
 3. Je wilt bewegen en daarmee ontspanning vinden
 4. Je bent op zoek naar balans in je werk- en privéleven

Wat levert individuele wandelcoaching door 2MoveMindful je op?
2MoveMindful combineert lichaamsbeweging met ademhalingstechnieken en cognitieve en mentale coaching. Dit alles in de frisse buitenlucht. We gaan samen aan de slag met jouw bewustwording zodat jij jouw doel bereikt. De werkwijze van 2MoveMindful bestaat uit goed luisteren, niet oordelen en jou bewust maken van hoe je zaken vanuit verschillende kanten en op een positieve manier kunt bekijken.

Resultaat:

 1. Meer energie
 2. Meer rust in hoofd en lijf
 3. Bewust leven vanuit gevoel
 4. Meer zelfvertrouwen
 5. Betere focus op jouw doel
 6. Meer te genieten van het leven in het NU
 7. Minder stress, meer ontspanning
 8. Vitaler leven

Individuele wandelcoaching: hoe werkt het?
Voordat we daadwerkelijk een traject starten, plannen we een gratis wandelintake in van 30 minuten. Het is tenslotte ontzettend belangrijk dat het klikt en dat jij je op je gemak voelt. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jouw doel is en hoe het wandelcoachtraject eruit ziet. De wandelingen vinden plaats in de omgeving van Venlo of indien gewenst vanuit jouw woonplaats.

Kosten
Duur: 2 uur per sessie
Kosten: €75,- per uur
Duur traject: 6 weken                             Vraag hier een vrijblijvend intakegesprek aan

Kosten traject: €900,- inclusief BTW*
*voor bedrijven exclusief BTW

Vergoedingen (klik hier)

1
Heb jij nog een vraag? Stel hem ons gerust.
Powered by