Individuele wandelcoaching

Last van stress, angst voor depressie, of burn-out? Krijg weer grip op je leven! 

Wie positief in het leven staat heeft over het algemeen minder last van stress en ook uitdagingen lijken ineens een stuk makkelijker te overwinnen. 

Wij helpen je om te gaan met stress en je zelfvertrouwen te vergroten, zodat onrust en stress afnemen. Kortom: Jij krijgt weer grip op je eigen vitale leven! 

Effectieve en blijvende verbetering

Wij werken samen met jou aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen. We gebruiken onze jarenlange coachervaring vanuit het bedrijfsleven, (wandel)coach technieken en de Mindful Run Methode om jou op weg te helpen bij het bereiken van jou doelen. Of dat nu gaat om het creëren van meer rust in jouw lijf en hoofd, bewuster leven, meer energie, meer zelfvertrouwen of het verbeteren van jouw focus: samen werken we actief aan jouw doelen. We luisteren, oordelen niet, maar maken je wel bewust van hoe je zaken vanuit verschillende (en positieve) kanten kunt bekijken.

Bij ons sta jij en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. 

Na een eerste (gratis) kennismakingsgesprek wordt er een individueel op maat gemaakt traject opgesteld dat past bij jou, jouw doelen en jouw wensen. Een traject bestaat altijd uit individuele (wandel)coaching in de buitenlucht. Al onze trajecten bestaan uit een combinatie van beweging, ademhalingstechnieken, ontspanning, bewustwording en fun!

De vorm van bewegen kies jij zelf. Dat kan wandelen, hardlopen of fietsen zijn.

Coaching bij 2MoveMindful houdt in dat je gaat werken aan jezelf. Aan een leven met meer rust, meer vitaliteit, meer plezier en meer energie. 

Resultaten:

1) Minder stress
2) Focus op wat echt belangrijk is
3) Je staat steviger in je schoenen
4) Meer zelfvertrouwen 
5) Werken aan een zinvoller leven
6) We helpen je herstellen van depressie en burn-out
7) Beter zelfbeeld 

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens de intake bespreken we wat jouw doelen zijn en hoe een traject eruit kan zien. Ook kijken we of er een klik is, het is tenslotte mensenwerk.

Cta: Gratis kennismakingsgesprek

Kosten

Een individueel coachingstraject bestaat uit maatwerk. Omdat iedere persoon anders is kijken we samen naar wat jij nodig hebt en stemmen daar onze aanpak op af.

De kosten voor een traject worden vaak ook (deels) door de werkgever vergoed omdat klachten werk én prive gerelateerd kunnen zijn.

De wandelingen vinden plaats in de omgeving van Venlo of indien gewenst vanuit jouw woonplaats.

Heb je nog vragen of twijfel je wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen hoe we jou verder kunnen helpen bij het realiseren van jouw persoonlijke doelen.

Ervaring van onze klant:

De wandelingen zijn in de natuur en er worden toepasselijke oefeningen gedaan, echt een fijne ervaring. 
De buitenlucht geeft ook nog extra ruimte en maakt het voor mij makkelijker om te praten. Ik heb er veel van geleerd!

Liefs,

Leonie