Individuele hardloopcoaching

Wordt het jou soms even teveel? Raak je voortdurend in de stress? Twijfel je welke keuzes je moet maken in het leven? Wil je daarnaast lekker actief bezig zijn? 

Hardloopcoaching helpt jou om positiever in het leven te staan zodat jij uitdagingen makkelijker aankunt. Wij leren jou op een gezonde manier omgaan met stress ter voorkoming van  depressie of burn-out.

Hierbij gebruiken we hardlopen, ademhalingstechnieken en mindfulness als basis.

De juiste technieken en mindset

Als ervaren hardlooptrainer en trailrunner help ik jou niet alleen met de juiste hardlooptechnieken, maar ook met de juiste mindset om het heft weer in eigen handen te nemen. Om keuzes te maken vanuit jouw gevoel en op jouw tempo. Op deze manier krijg jij weer energie en balans in het leven. In het hele proces sta jij centraal en krijg jij 100% aandacht.
 
Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is tussen ons en of we aan jouw vraag kunnen voldoen. Het is immers zaak om er zeker van te zijn dat wij jou op de juiste manier kunnen helpen. 
Hardloopcoaching bij 2MoveMindful houdt in dat je zowel lichamelijk en geestelijk in beweging komt.
 

Resultaten:

1) Minder stress
2) Focus op wat echt belangrijk is
3) Betere conditie
4) Meer zelfvertrouwen 
5) Meer energie
6) We helpen je bij het voorkomen van een depressie of burn-out
7) Meer plezier in je werk
 

Kosten

Een individueel coachingstraject bestaat uit maatwerk. Omdat iedere persoon anders is kijken we samen naar wat jij nodig hebt en stemmen daar onze aanpak op af.
De kosten voor een traject worden vaak ook (deels) door de werkgever vergoed omdat klachten werk én prive gerelateerd kunnen zijn.
De trainingen vinden plaats in de omgeving van Venlo of indien gewenst vanuit jouw woonplaats.
 
Heb je nog vragen of twijfel je wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen hoe we jou verder kunnen helpen bij het realiseren van jouw persoonlijke doelen. 

Het was een super goede besteding, maatwerk met 1 op 1 volle aandacht. De trainingen waren een cadeautje. Een echte aanrader!

Angelique Michels