fbpx

Wandelcoaching

Depressie, burn-out, angst of stress? Krijg weer grip op je leven!

Wie positief in het leven staat heeft over het algemeen minder last van stress en eenzaamheid en ook uitdagingen lijken ineens een stuk makkelijker te overwinnen. 2MoveMindful helpt je angsten te overwinnen en je zelfvertrouwen te vergroten, zodat onrust en stress afnemen. Kortom: wij helpen je weer grip te krijgen op je eigen vitale leven! 

Effectieve en blijvende verbetering
2MoveMindful werkt samen met jou aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen. We gebruiken onze jarenlange coachervaring vanuit het bedrijfsleven en de wandelcoach Mindful Run Methode om jou op weg te helpen bij het bereiken van jou doelen. Of dat nu gaat om het creëren van meer rust in jouw lijf en hoofd, bewuster leven, meer energie, meer zelfvertrouwen of het verbeteren van jouw focus: samen werken we actief aan jouw doelen. We luisteren, oordelen niet, maar maken je wel bewust van hoe je zaken vanuit verschillende (en positieve) kanten kunt bekijken. 

Na een eerste (gratis) kennismakingsgesprek wordt er een individueel op maat gemaakt traject opgesteld dat past bij jou, jouw doelen en jouw wensen. Een traject bestaat altijd uit individuele (wandel) coaching in de buitenlucht en wordt indien nodig aangevuld met groepstrainingen voor een nog sneller resultaat. Al onze trajecten bestaan uit een combinatie van beweging, ontspanning, bewustwording en fun! 

Voor wie?
2MoveMindful helpt jou weer grip op je leven te krijgen.

Heb je een burn-out of bore-out? Een depressie? Of beginnende burn-out klachten?

Wil je leren omgaan met stress?

Balans vinden in je werk- en privéleven? Leren hoe ook jij je kunt ontspannen? Of meer energie?

Is het antwoord ja op één van deze vragen?

Dan ben je bij 2MoveMindful aan het juiste adres.

Resultaten:
Coaching bij 2MoveMindful houdt in dat je gaat werken aan jezelf. Aan een leven met meer rust, meer vitaliteit, meer plezier en meer energie. Kortom: een betere versie van jezelf.

1) Je ervaart minder stress
2) Je leert focus aan te brengen in je hoofd en leven
3) Je komt steviger in je schoenen te staan
4) Je krijgt meer zelfvertrouwen
5) Je werkt aan een zinvoller leven
6) We helpen je herstellen van depressie en burn-out
7) Je krijgt een beter zelfbeeld
8) Eventuele (faal)angstklachten worden verminderd
9) Na afloop van het traject zul je beduidend minder piekeren

Gratis kennismakingsgesprek
Ben je benieuwd wat 2MoveMindful voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens de intake bespreken we wat jouw doelen zijn en hoe een traject eruit ziet. Een wandelintake duurt 30 minuten. Heb je nog vragen of twijfel je wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen hoe we jou verder kunnen helpen bij het realiseren van jouw persoonlijke doelen.

Vraag hier een vrijblijvend intakegesprek aan

Kosten
Een individueel coachingstraject bestaat uit zes sessies van 2 uur en kost €75,- per uur. De kosten voor een volledig traject bedragen €900,- inclusief BTW. Bedrijven kunnen contact opnemen voor een op maat gemaakte offerte. De wandelingen vinden plaats in de omgeving van Venlo of indien gewenst vanuit jouw woonplaats.

Vergoedingen (klik hier)

Open chat
1
Heb jij nog een vraag? Stel ons die gerust.
Powered by