“Als we de toekomst willen verbeteren moeten we het heden in beweging brengen.”

Het gras is echt niet groener bij de buren!

Onvrede over de werkgever, je taken of de werksfeer maken vaak dat je verder gaat kijken. 

Een andere werkplek, een nieuwe job. Je doet er alles aan om weer in de juiste flow te komen. 

Maar als je eenmaal een nieuwe baan hebt gevonden bekruipt je al snel weer dat onrustige gevoel in je lijf… Je krijgt mentale klachten of de onrust gaat je letterlijk in je lijf zitten. Je schouders, nek, rug of je knieën. Je maag, je darmen of speelt bij jou je hart misschien op? 

Vaak denken we dat het gras groener is bij de buren en oorzaken zoeken we buiten onszelf. 

Niets is ons mensen vreemd. 

Echte verandering komt als je jezelf onder ogen durft te komen en je vanuit je hart de vraag te stellen?
“Wat wil ik nu ECHT?”


Lees hier het verhaal van een werknemer die vol onvrede van de ene baan naar de andere hopte en uiteindelijk zijn langgekoesterde droom gaat waarmaken. 

Een waardeloos en leeg gevoel maakte zich van me meester

Al vele jaren was ik werkzaam als accountmanager / vestigingsmanager bij diverse technische groothandelaren. Functies met veel verantwoordelijkheid en stress.   

Ik kreeg mentale klachten en mijn onvrede, tegenzin en frustratie bij de werkgever groeide. 

Ik besloot daarom vol enthousiasme te switchen van werkgever. Ik zag het als een kans en greep deze met beide handen aan maar al snel liep ik ook bij deze werkgever helemaal vast. De negatieve gevoelens kwamen als een boemerang bij me terug. 

Mentaal had ik het heel zwaar en ik zag mijn toekomst somber in. De negatieve stemmetjes in mijn hoofd gaven een waardeloos, leeg gevoel van binnen en angstaanvallen en depressieve gedachte regeerde mijn dagen.
Uiteindelijk heb ik mijn contract bij mijn nieuwe werkgever met wederzijds goedvinden ontbonden. Een enorme teleurstelling maar achteraf de beste keuze ooit. 

Ik kreeg de tijd om na te denken, te praten en aan mezelf te werken. 

Dankzij mijn fijne familie en bijzondere vriendschappen voelde ik steun om op zoek te gaan naar wat mij gelukkig zou maken. Een leven waarin voldoening en plezier in het werk voorop stond.  2MoveMindfull is voor mij in die tijd een bijzondere hulplijn geweest en eigenlijk echt een anker die me hielp te vertrouwen op mezelf en mijn eigen kracht.  

Vanaf onze eerste ontmoeting voelde ik de herkenning, het begrip en het vertrouwen van Hans.  Er was direct een klik! 

Ik ging met veel plezier naar de trainingssessies waarbij ik middels diverse oefeningen mijn emoties en ervaringen onder controle kreeg. 

Zijn adviezen gaven stof tot nadenken en de oefeningen brachten rust en orde in mijn brein. 

En al die tijd dat ik bij werkgevers zocht naar oplossingen vond ik het antwoord uiteindelijk in mezelf. Ik heb er nu voor gekozen om mijn langgekoesterde droom te gaan verwezenlijken en te starten als ZZP in renovatie van badkamers samen met mijn zoon. 

Om samen met de klant het proces van slopen tot oplevering te beleven geeft mij een bijzonder dankbaar en tevreden gevoel. Zonder twijfel gaat dit werk me meer voldoening geven.

Hans, bijzonder dank voor je inzet en ondersteuning. Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer vol op mezelf kan vertrouwen!

Herken je dit verhaal? Of loop je ook vast in je werk? 

Laten we dan eens kennismaken om te kijken of ik je ergens bij kan ondersteunen. Bel voor het maken van een afspraak 06-36 44 37 87 of stuur een mail naar info@2movemindful.nl.

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis.
Ik kijk ernaar uit om kennis te maken. 

Deel dit inspiratie verhaal via:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
E-mail
Print

Hulp nodig?

Ik ben hier om jou te helpen!

Iets niet duidelijk?
Voel je vrij om contact op te nemen, ik beantwoord graag jouw vragen!