fbpx

Het eerste lifestyle event in Venlo is een feit!

Een mooie samenwerking met lokale en regionale bedrijven die zich allen bezighouden met het welzijn van de mens.

Een goede geestelijke gesteldheid, actief bewegen en gezonde voeding versterken elkaar en zorgen ervoor dat jij goed in je vel komt te zitten.

Laat je inspireren, motiveren en informeren tijden dit actieve en interactieve event. Klik op bijgaande link voor het schema:

 Workshops Body Mind Food Event

2MoveMindful

Wil jij je positiever, energieker en fitter voelen? Kom met ons mee naar buiten!

Pieker je veel? Last van uitstelgedrag? Of wil jij je gewoon weer heerlijk energiek en fit voelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 2MoveMindful biedt namelijk een uniek concept aan dat jou helpt om meer of weer balans in je leven aan te brengen. Je gezin, werk en hobby’s vragen nu eenmaal tijd, maar je hoeft je er niet door in beslag te laten nemen. Al wandelend of rennend door de natuur, helpen we jou stap voor stap het roer weer in eigen handen te nemen. Zo beslis jij voortaan zelf waar je je energie aan besteed. 

Letterlijk je hoofd leeg lopen


Whatsappjes die blijven binnenstromen, een druk gezin en een aantal strakke deadlines op je werk die gehaald moeten worden. Niet zo gek dat het soms voelt alsof je hoofd letterlijk vol zit. 2Movemindful helpt jou je hoofd weer leeg te maken. Met behulp van mindfulness- en ademhalingstechnieken leren we je hoe je bewust van je omgeving kunt genieten en te leven in het ‘hier en nu’. Met andere woorden: we leren je hoe je dingen kunt loslaten. Het resultaat? Meer energie en minder stress. Ook als je niet aan het (hard)lopen bent.

Kies de coaching die bij jou past


Bij 2MoveMindful vinden we het belangrijk dat iedereen kan meedoen. Je kunt daarom kiezen uit diverse opties die je helpen jouw energie level weer op peil te brengen. Al onze cursussen zijn daarnaast laagdrempelig en effectief. Ren of wandel je graag in groepsverband? Onze 5 weekse cursussen Mindful Walk en Mindful Run zijn geschikt voor zowel de gevorderde als beginnende (hard)loper. Hou jij van meer uitdaging? Bekijk dan eens onze Trailrun cursus . Ben je op zoek naar meer verdieping en vind je 1-op-1 coaching prettiger? Dan is individuele wandelcoaching  wellicht iets voor jou.

Streefgewicht in zicht

Bij Streefgewicht in zicht geloven we in afvallen zonder te lijnen; leren weer goed voor jezelf te zorgen kan op een hele prettige manier!

Wij gebruiken een unieke werkwijze die voor iedereen goed te doen is en inzet op blijvend resultaat.

Ons sterke punt is coaching op maat, dus naar wat jij persoonlijk nodig hebt, want iedereen is anders. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van emotie-eten.

Naast de coaching op gebied van leefstijl verzorgen wij ook groepslessen power walking met WALK4FUN en individuele Pilateslessen met Pilates met Ingrid.

Ons motto: “hier draait het om jou”!

 

Groetjes, Ingrid Hermans

Sta in Balans

Bij Sta in Balans in Tegelen kun je terecht voor energetische behandeling, zoals een Reiki behandeling, magnetiseren, of een Access Bars behandeling. Ook worden er Reiki cursussen gegeven in de eerste, tweede en derde graad volgens het USUI systeem, en workshops door middel van systemische opstellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan innerlijk kind werk, rouwverwerking, inzicht in jezelf, of hoe je een burnout kan overwinnen. Daarnaast organiseer ik geregeld Familie Opstellingen met groepen, en kun je ook bij mij terecht voor een 1 op 1 tafelopstelling met blokjes of poppetjes. Ook coach ik gezinnen, kinderen en jongeren, en kijk ik op een dieper niveau waar problemen of bepaad gedrag, angsten, eetstoornissen e.d vandaan komen. Wil je graag meer weten kijk dan gerust op mijn pagina www.sta-in-balans.nl, op mijn facebook pagina, of kom gezellig langs tijdens de beurs!

Vividus Outdoor

In samenwerking met:

Mindful Run & Mindful Walk,

Vitaliteits Wandelen,

Outdoor Training / Boot Camp en Personal Training presenteert Vividus, centrum voor gezondheid, Vividus Outdoor.

Zie onze website voor  de mogelijkheden van Mindful Run & Mindful Walk, Vitaliteits Wandelen, Outdoor Training / Boot Camp  en Personal Training en meld je aan bij Vividus centrum voor gezondheid,

Vividus Outdoor. https://www.vividus-outdoor.nl

Yogacentrum de Zonnegroet

 

Behoefte aan rust, balans, souplesse, bewustwording, met aandacht bewegen, bewust ademen, tijd voor je zelf?
Herken je dit, dan is het tijd om naar ons te komen voor yoga, mindfulness & mediteren.

 

 • Dru Yoga

“yoga van het hart”, is een zachte vorm van een bewegelijke yogales die werkt met series.

 

 • Mindfulness Relax Slaapyoga

een combinatie vorm van yoga, mindfulness en meditatie om naar volledige lichamelijke en geestelijke ontspanning te komen.

 

 • Lu Jong Tibetaanse Helende Yoga
  “meditatie in beweging” bestaat uit 23 oefeningen die eenvoudig te leren zijn en waarvoor je niet lenig hoeft te zijn.
 • Easy Go Yoga
  een mix les van Hatha Yoga, Dru Yoga, Lu Jong Tibetaanse Helende Yoga en Mindfulness Relax Yoga.

 

 • Mindfulness & Mediteren
  kom tot een kalme geest en inzicht door helemaal in het nu aanwezig te zijn.

Alle lessen worden gegeven met duidelijke instructie en in kleine groepen van 4 tot 12 personen. De groepen bestaan uit dames en heren. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht in een ontspannen en ongedwongen sfeer. De lessen zijn zo opgebouwd dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen en op elk moment kan instromen. Daarnaast organiseren wij regelmatig lezingen, thema-avonden en stilte wandelingen. Meer info en aanmelden: www.yogalesvenlo.nl

 

Wees welkom om mee te doen.
Stefan & Ellen & Alda

People’s Farm

People’s Farm is dé regionale producent van úw groenten van het seizoen. In haar ‘moestuin’ in Maasbree teelt People’s Farm ruim 40 verschillende soorten groenten; kleinschalig, maar efficiënt én duurzaam. Pure en eerlijke teelt met respect voor de omgeving.

Wij laten u middels ’t Verskratje genieten van verse en gezonde producten uit de buurt en brengen het seizoen bij u op tafel. Daarnaast voorzien wij u iedere week van heerlijke en verrassende recepten, bereidingswijzen en informatie over de smaak en eigenschappen van de lokale producten.

Uw groenten en fruit van People’s Farm beleeft u van zaadje tot een heerlijk gerecht op uw bord!

Mental Fit

Heb je last van een burnout of depressie? Of ervaar je al langere tijd regelmatig angst of stress? En worden de klachten zelfs erger?

Onze deskundige therapeuten en trainers werken samen met jou aan jouw persoonlijke doelen waarbij je leert omgaan met moeilijke situaties, angst, stress en onzekerheid, terwijl je tegelijkertijd ontdekt wat écht belangrijk voor je is. De behandelingen worden naar jouw wensen op maat afgestemd en kunnen bestaan uit een intensief individueel of groepstraject waardoor je weer grip krijgt op je leven.

T’ Kruidenriek

Onder het genot van een lekkere kruidenthee, vertelt Gemma je graag over de goede eigenschappen van kruiden en essentiële oliën in het algemeen en hoe je deze preventief voor je gezondheid kunt inzetten. Daarna laat ‘t Kruidenriëk je in een korte uitleg over natuurlijke materialen zoals essentiële oliën, zien hoe je met mooie, natuurlijke ingrediënten je eigen gezonde cosmetica kunt maken, zonder allerlei chemische toevoegingen en met een natuurlijke conservering.  Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van je eigen dagcrème, afgestemd op je eigen huid. Deze ondersteund zowel de jongere als de rijpere huid!

Opgeven voor de workshop maak je eigen dagcreme kan hier:

gemmavanbeek@tele2.nl

Vermeld even dat het gaat om de workshop tijdens het Body Mind Food event.

Er geldt een speciale aanbieding (alleen tijdens het event) van 12,50 pp.

 

Powersports Venlo

Power Sports Venlo is hét complete sportinstituut van Venlo. Ik geef laagdrempelige hardlooptrainingen, krachttrainingen en uitdagende bootcamps waarbij je je eigen grenzen leert te verleggen. Iedereen kan op zijn eigen nivo trainen van beginner tot prestatieve sporter en zowel één op één personal training als in groepsverband. Voor het herstel kun je bij Power Sports terecht  voor een  ontspannende sportmassage. Ik geef advies over gezonde voeding en ben aangesloten en erkend door gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en daardoor worden de kosten vaak (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Voor een gezonde levensstijl ben je bij Power Sports dus op het goede adres.

 

Ik verzorg al enkele jaren uitdagende groepslessen op scholen en  verenigingen, en organiseer sportieve kinder- en bedrijfsfeestjes.

 

In 2018 liep ik de Marathon des Sables, een run van 250 km door de Sahara in Marokko. Ik geef op het BodyMindFood festival een presentatie over mijn voorbereidingen op de MdS.

 

Zie ik je zaterdag 7 september??? Sportieve groet Leon Geeraets

2Coaches

Het logo verraadt het al een beetje: de 2Coaches begeleiden kinderen, jongeren en hun ouders met inzet van honden. Dit is ervaringsgericht leren: vooral minder praten, meer ervaren en doen. Dit willen we op 6 sept ook demonstreren. We gaan je laten zien hoe je zelf meer invloed op je gedachte, gevoel en gedrag kan krijgen (voor alle leeftijden handige tools). En als het lukt vanwege de drukte en het weer zal coachhond Caylo ook meedoen.

Wendy van Gestel van 2Coaches is pedagoog & dog assisted coach. Door het werken met een coachhond stellen jeugdigen en volwassenen zich sneller open. De spiegelende feedback van de honden is puur en zuiver. Gecoacht worden met honden werkt drempelverlagend, geeft plezier, is ontspannend en stressverlagend. Daarbij kun je gelijk oefenen met ander gedrag, waardoor je vaak sneller en doelgerichter resultaat bereikt.

Wil je stap voor stap terug in je eigen kracht worden gezet door te werken aan een positief zelfbeeld, je weerbaarheid te verhogen, je zelfvertrouwen te versterken, te leren omgaan met je prikkelgevoeligheid of angst voor honden? Dan helpen de 2Coaches je daar graag bij: www.2Coaches.nl

Running Company

Al meer dan 20 jaar ervaar ik aan den lijve dat hardlopen goed voor me is. Vanuit mijn persoonlijke ervaring en de overtuiging dat sporten en in het bijzonder hardlopen goed voor iedereen kan zijn, is de Running-company ontstaan. Al vele jaren verzorg ik de trainingen voor Atletiek Helden, ook begeleid ik met regelmaat nieuwe groepen en geef ik trainingen aan bedrijven en instellingen.

Door zelf in beweging te komen komt alles in beweging.

Fit & Slank

Mijn naam is Willy Woddema, leefstijlcoach. Ik geef groepscursussen en individuele begeleiding aan mensen die blijvend willen afvallen. Geen dieet, maar een verandering van leefstijl met als belangrijkste aspect gezonde voeding. Gewoon gezond eten zonder poeders of pillen. Sinds 2015 ben ik aangesloten bij Fit & Slank, een krachtige methode, eenvoudig, succesvol en duidelijk. We geven inzicht in voeding, beweging, gedrag en gewoontes en maken mensen bewust hoe om te gaan met al het eten en drinken wat er om ons heen is in de maatschappij. 

Begeleiding wordt  vaak vergoed door de aanvullende zorgverzekering. 

Kijk voor meer info ook maar eens op www.willzvenlo.nl en www.fitenslank.nl/willy-woddema  en like “Fit en Slank met Willz” op facebook.

Ik doe dit werk met heel veel passie en plezier en mijn belangrijkste drijfveer hierbij is wanneer ik zie dat mensen letterlijk en figuurlijk beter in hun vel gaan zitten. Daar doe ik het voor!

Yuheal

Yuheal staat voor de helende kracht die ieder mens bezit. Je zelfgenezend vermogen. Dit vermogen krijgt vaak te weinig tijd om zijn werk optimaal te doen. Doordat we ons zelf vaak weinig rust gunnen, voortdurend stress ervaren, en een minder gezonde leefstijl hebben putten we deze eigen kracht uit. Als E.E.N. en Bioresonantie therapeut, natuurvoedingsadviseur, masseur, (Russisch) winterzwemmer en voormalig Wim Hof Methode instructeur (2017-2018) functioneer ik als gids op jouw reis naar gezondheid en heelheid waarin de kracht van dit zelfgenezend vermogen centraal staat. Samen gaan we op ontdekkingstocht door jouw leven en gaan we opzoek naar deze kracht in jezelf. Je zult zien dat ziekte, ongemak en ongeluk soms de hoogtepunten worden op je levensreis, die je uiteindelijk meer geluk, zelfbewustzijn en gezondheid zullen bieden. Het zijn de richtingaanwijzers die je reis en leven verrijken en wijzen op het pad dat bij jouw past.

Kindertherapie Pluk Geluk

Bij Kindertherapie Pluk Geluk zijn kinderen en jongeren (6-18 jaar) en hun ouders van harte welkom als het thuis niet zo lekker gaat. Op een laagdrempelige manier werken we samen aan de hulpvraag die er is. 

-Problemen rondom scheiding, rouw en verlies -Angsten

-Problemen thuis of op school (pesten, stress, etc.) -Gedragsproblemen

-Last ervaren in hoe je je voelt/bent (emoties/identiteit) -Etc.

De manier waarop ik werk, is vooral kijken naar wat past bij het kind/jongere en zijn/haar interesse; creatief, beeldend, cognitief, vaardigheden aanleren, spel/beweging, ik zet van alles in om vooruit te gaan. Gemiddeld komen kinderen/jongeren 10-15 keer bij mij in de praktijk van Pluk Geluk.

Doordat ik voldoe aan eisen voor beroepsvereniging Vvvk, worden kosten deels vergoedt vanuit de zorgverzekering.

Ik sta voor een laagdrempelige manier van werken, dus tijdens dit event is het mogelijk om te speeddaten. We maken in het kort kennis met elkaar en ik kan je kort advies geven.

Voor meer informatie www.kindertherapieplukgeluk.nl of ga naar Kindertherapie Pluk Geluk op Facebook

1
Heb jij nog een vraag? Stel ons die gerust.
Powered by