2movemindful blog:

De mentale gezondheid van jouw medewerkers: prioriteit nummer 1

Waarom de mentale gezondheid van jouw medewerkers prioriteit nummer 1 zou moeten zijn?

 
Vanuit mijn achtergrond als atletiektrainer maak ik graag vergelijkingen vanuit de sport. Topsporters ervaren spanning voordat ze aan een wedstrijd moeten beginnen. Let wel, dit is gezonde spanning. Ze presteren altijd op hun best als ze zich goed voelen. 
 
“Ik voelde me vanmorgen bij het opstaan goed en wilde graag winnen, al weet ik ook hoe moeilijk dat is„
 
Datzelfde geldt voor jouw medewerkers. Zij zijn alleen in staat om goed te functioneren als ze zich goed voelen. Goed weten om te gaan met werkdruk en stress. Gezonde spanning en voldoende energie hebben om de hordes die ze op hun weg tegenkomen te overwinnen.
 
Wij leren medewerkers om te gaan met spanningen zodat ze het beste resultaat voor jou en zichzelf neer kunnen zetten. 
 

Meer weten?
Ik kom graag onze unieke werkwijze uitleggen!

 

Benieuwd naar ons aanbod voor bedrijven?

Ervaringen van onze klanten