BEDRIJVEN

Wil jij minder ziekteverzuim op het werk? Zou jij willen dat jouw medewerkers makkelijker om kunnen gaan met veranderingen binnen het bedrijf ? Wil jij een goede samenwerking op de werkvloer?

Actief bezig zijn is goed voor iedereen. Je blijft er fit van, voelt je energieker en het zorgt voor minder stress. Daarom bieden wij diverse programma’s aan als vorm van persoonlijke ontwikkeling voor medewerkers van bedrijven en organisaties. Het doel is preventief voorkomen van verzuim zoals burn-out of bore-out.

Wist jij dat Burn-out  beroepsziekte nummer 1 is in Nederland?
Daarnaast is Bore-out ook niet te onderschatten. Een medewerker kan zich in de loop van zijn carrière niet meer volledig vinden met zijn functie en is misschien toe aan een andere uitdaging. Ook hij kan last hebben van mentale en geestelijke ongemakken. 
Vaak is het lastig om onderscheid te maken tussen Burn-out en Bore-out. De klachten kunnen hetzelfde zijn.

Hoe herkent een medewerker klachten? Waar moet hij/zij op letten? Leren omgaan met werk(stress) is essentieel om een goede balans te houden en niet ziek te raken. Waarom zou je als werkgever moeten investeren in geestelijke en lichamelijke gezondheid van jouw medewerkers?

Wat levert dat voor u als bedrijf op?

  • Een lager ziekteverzuim percentage
  • Medewerkers die productiever zijn
  • Medewerkers die beter om kunnen gaan met veranderingen op de werkvloer
  • Gezondere Medewerkers
  • Betere samenwerking tussen medewerkers

 Hoe maken wij het verschil met alle andere Mindful-bedrijven ? 

Het unieke van ons concept is dat wij naar buiten gaan. Beweging in de vorm van Wandelen en oefeningen doen. (Mindfulness, ademhalingstechnieken, zijn de basis).

Aandacht gewekt?
 

 

Ervaring NKS:

Door persoonlijke aandacht en coaching, zie je groei en vooruitgang bij de collega’s, als medewerker en als mens
 
 

Voeg je koptekst hier toe