fbpx

Op zoek naar jezelf.

Er kan een periode ontstaan in je leven waarin je niet weet wat je moet doen.
Door verandering van werk, situaties privé komen er een hoop vragen op je af waar je geen antwoord op weet.
Door deze vraagtekens word je onrustig, ze kunnen jou wel de hele dag en nacht bezig houden. Ook jouw emoties gaan alle kanten op.
Deze onrust heeft zijn weerslag op jouw lichaam. Je raakt moe en uitgeput, de energie raakt op.
Dat komt door de besluiteloosheid en het vooruit schuiven van het nemen van concrete stappen. Vaak word dit gevoed door angst en twijfel of je wel de goede beslissing neemt.
Pas als je het antwoord weet op deze vragen zal de onrust afnemen en kun jij verder.
Maar hoe krijg jij antwoord op deze vragen?
Vaak heb je wel iemand in je omgeving die je als klankbord gebruikt. Een broer of zus, een goede vriend. Ze staan graag met raad en daad klaar om jou te voorzien van goed bedoelde adviezen. Als je geluk hebt “pushen” ze jouw ook nog een bepaalde richting uit. Maar is dat wat jij echt wil?
Is dat jouw keuze?
Maar waar haal je het antwoord op jouw vragen dan vandaan?
Het antwoord is simpel! Deze antwoorden zitten in jezelf! Hiervoor zul je terug moeten naar je gevoel. De weg afleggen van je hoofd naar je hart. Door simpele technieken toe te passen helpen we jou om weer de weg te vinden van jouw hoofd naar jouw hart.
In een traject van 6 weken krijg jij vanuit jezelf antwoord op jouw vragen en de stappen die jij moet nemen om weer verder te kunnen in jouw leven. Weer de energie en drive te vinden op zaken op te pakken en aan de slag te gaan.
Onze individuele wandelcoaching is gebaseerd op een bewezen methode waarbij je jouw vragen helder krijgen en samen op zoek gaan naar de antwoorden. Gewoon 1 op 1 lekker in de natuur. Het is een methode waarin we geloven, volledig achter staan en al veel mensen mee op weg geholpen hebben.
Het is een investering in jezelf die jij verdiend. Jou sterker, gelukkiger en besluitvaardiger maakt. Jij maakt stappen waarmee jij vooruit kunt in het leven en nieuwe energie krijgt.
Jij bent nog maar 1 stap verwijderd van de antwoorden naar de zoektocht naar jezelf. Naar een nieuwe periode in jouw leven.
Omdat wij geloven in een persoonlijke benadering en er een “klik” moet zijn tussen mensen plannen we graag eerst een vrijblijvend intakegesprek zodat wij er zeker van kunnen zijn dat we jou de hulp kunnen bieden waar jij naar op zoek bent.
Plan jouw gratis intakegesprek vandaag nog en vind de antwoorden op jouw vragen.
Wij gaan graag met jou aan de slag.

Een weblog of blog is een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig, soms meermalen per dag, wordt bijgehouden. Meestal gaat het om teksten die in chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd, biedt in feite een logboek van informatie die hij wil meedelen aan zijn publiek, de bezoekers van zijn weblog. Meestal gaat het om tekst, maar soms ook foto’s (een fotoblog), video (vlog) of audio (podcast). Weblogs bieden hun lezers vaak de mogelijkheid om – al dan niet anoniem – reacties onder de berichten te plaatsen of een reactie via een Trackback-mechanisme achter te laten.
Het is het persoonlijke of juist het gespecialiseerde karakter dat weblogs interessant maakt voor bezoekers. Voor de blogger aan de andere kant, geeft een weblog een platform voor het uiten van een mening of een passie waarover men beschikt én hiermee geld te verdienen door middel van advertenties of sponsoring.
Sinds eind 2006 is microbloggen populair, een combinatie van bloggen en instant messaging. De bekendste website hiervoor is Twitter. Er bestaan klonen van, zoals Tumblr.
1
Heb jij nog een vraag? Stel ons die gerust.
Powered by