fbpx

MINDFUL- EN WANDELCOACHING VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES IN GROEPSVERBAND

2MoveMindful organiseert regelmatig workshops voor bedrijven op het gebied van mindfulness en wandelcoaching. Ben jij benieuwd wat 2MoveMindful voor jouw organisatie kan betekenen? Wij bieden verschillende workshops aan. Bij voorkeur vinden onze workshops al wandelend of hardlopend in de buitenlucht plaats, maar maatwerk is uiteraard mogelijk.

WORKSHOP: De kracht van effectief ademhalen
2MoveMindful leert medewerkers tijdens deze workshop alles over de kracht van effectief ademhalen. Effectief ademhalen brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Een juiste ademhaling zorgt  o.a. voor  een vergroot bewustzijn en minder stress, maar het levert daarnaast ook letterlijk meer energie op. Onze trainingen zijn praktisch, geven de medewerkers de benodigde handvaten en zijn daarnaast niet zweverig maar met beide benen op de grond. Geschikt voor iedereen.

Wat levert het op?
– Medewerkers krijgen een positieve boost. We helpen ze om bewust mentaal fit te zijn.
– Meer zuurstof = meer energie
– Reduceren van werkstress

Programma
De workshop ‘de kracht van effectief ademhalen’ duurt, afhankelijk van aantal deelnemers en van waar de nadruk op komt te liggen, tussen de 1 en 1,5 uur.

Kosten workshop en meer informatie
Iedere workshop is maatwerk. Wij bepalen daarom graag in overleg waar tijdens de workshop de nadruk op ligt. Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten die aan deze workshop zijn verbonden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

WORKSHOP: 2MoveMindful WALK
Tijdens de workshop ‘2MoveMindful Walk’ leren we medewerkers al wandelend of hardlopend hoe ze mindfulnesstechnieken op een prettige manier kunnen integreren in zowel hun werk als privéleven. Al (hard)lopend  gaan we aan de slag met diverse ademhalings- en mindfulnesstechnieken, waardoor medewerkers direct het effect van stressvermindering en meer helderheid ervaren.

Wat levert het op?
– Medewerkers krijgen een positieve boost
– Medewerkers worden zich bewust van hun mentale en fysieke fitheid
– Medewerkers krijgen inzicht in hun manier van ademen en denken
– Minder stress, meer werkplezier
– Meer energie!

2MoveMindful brengt inzicht op een actieve, praktische en vooral leuke manier. Wij geloven in de FUN factor en in ruimte voor de medewerker zijn/haar eigen ontdekkingstocht.

Programma
De workshop ‘2MoveMindful WALK’ duurt 1,5 uur.

Kosten workshop en meer informatie
Iedere workshop is maatwerk. Wij bepalen daarom graag in overleg waar tijdens de workshop de nadruk op ligt. Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten die aan deze workshop zijn verbonden? Neem dan contact met ons op voor

1
Heb jij nog een vraag? Stel hem ons gerust.
Powered by