fbpx

5 weekse groepscursussen

Mindful Walk & Mindful Run

 2MoveMindful biedt zowel 5-weekse groepscursussen Mindful Walk als 5-weekse groepscursussen Mindful Run aan in de gemeente Venlo.

Het verschil in deze cursus zit enkel in de vorm waarin je aan deze cursus deelneemt: al wandelend of hardlopend.

Twijfel je welke cursus het beste bij jou past? Lees dan even verder of neem contact met ons op. We geven je graag een advies op maat.

Graziella Bomboi en Hans Bierstekers

Mindful beweegcoaches 

De cursussen van Mindful Run & Mindful Walk hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.

Mindful Walk/ Mindful Run

Beide cursussen bestaan uit een vergelijkbaar en uitgebalanceerd programma en zijn daarmee geschikt voor zowel de startende als de gevorderde (hard)loper. Zowel de Mindful Walk als Mindful Run cursus gaan dieper in op ademhalingstechnieken, mindfulness en bewegen in de natuur. Met deze cursussen helpen we je focus aan te brengen, los te laten, te vertrouwen en te ontspannen. Kortom: een Mindful Walk/Mindful Run geeft je wat je nodig hebt en dat zal voor iedereen anders zijn.

Tijdens de wandel- of hardlooptrainingen leren we je technieken die niet alleen toepasbaar zijn tijdens de cursus, maar ook in je dagelijkse leven. Na afloop van onze 5-weekse groepscursussen Mindful Walk of Mindful Run weet ook jij hoe je bewust stress kunt verminderen, ook als je niet aan het wandelen of hardlopen bent. Het resultaat? Meer energie!

Kies de cursus die bij jou past en werk al wandelend of hardlopend aan meer energie! Twijfel je? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Opbouw van de cursussen is als volgt:

  1. Kennismaking met Mindful Walk OF Mindful Run
  2. Ademhalingstechnieken
  3. Focus en Concentratie
  4. Loslaten en vertrouwen
  5. Fun!

Wanneer en waar?
De cursussen worden op verschillende dagen gegeven en vanaf verschillende startplaatsen.

Kijk hier voor startdata en locaties. Startdata & Locaties 

Staat er geen dag of datum tussen die bij je past? Neem gerust contact met ons op. Bij voldoende animo kunnen we nieuwe groepen starten. 

Kosten

Beide cursussen bestaan uit vijf sessies van anderhalf uur en kosten €95,00 per persoon voor particulieren. Interesse om deze cursus in te zetten voor je bedrijf of organisatie? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Benieuwd hoe anderen onze cursus hebben ervaren?

Kijk eens bij onze reviews!

Mindful Run / Mindful Walk voor groepen

Hoe leuk is het om samen met collega’s, vrienden en/of vriendinnen te werken aan een vitale en energieke jij?

Lijkt dit je wat?

Het is ook mogelijk om zelf een groep te vormen.

Vanaf 6 personen is het binnen de gemeente Venlo mogelijk om een aparte dag en tijd af te spreken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact op 

Open chat
1
Heb jij nog een vraag? Stel ons die gerust.
Powered by